Stratovarius sai uuden rumpalin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi Suomen menestyneimmistä vientiyhtyeistä, yli 2,5 miljoonaa levyä myynyt ja lukuisia maailmankiertueita tehnyt Stratovarius ilmoitti viime vuonna rumpalinsa Jörg Michaelin jättävän yhtyeen 16 vuoden yhteiselon jälkeen. Nyt hän on saanut korvaajan.

Uuden rumpalin hakuprosessi käynnistyi pian Jörgin ilmoitettua lähdöstä. Pitkän rupeaman jälkeen pestin nappasi suomalainen, lupaava nuori kyky Rolf Pilve.

– Vaikka taso oli kova, Rolf oli kyllä selkeästi paras kaikista. Soiton tarkkuus, varmuus ja oikea asenne olivat heti kohdillaan. Hänellä on huikea tekniikka, minkä lisäksi hän on musikaalinen soittaja ja tuo oman lisänsä myös vanhoihin biiseihin, bändin laulaja Timo Kotipelto kertoo.

– Olin valmistautunut koesoittoa varten perinpohjaisesti opetellen sovitut biisit livelopetuksineen. Soitot sujuivat loistavasti ja kaikille jäi hyvä fiilis. Bändin jätkät näyttivät olevan vakuuttuneita soitostani ja pian sainkin tietää, että pesti oli minun, rumpali Rolf Pilve kertoo.

Rolf Pilve pääsee lauteille ensi kertaa Stratovariuksen riveissä Helsingin Tavastialla keskiviikkona 11. heinäkuuta ja Tammerfesteillä torstaina 12. heinäkuuta.