Vauvan ja simpanssin tapaaminen ihastuttaa – katso video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eläintarhoissa jotkut eläimet temmeltävät esimerkiksi lasimuureilla aidatuilla alueilla. Lasiseinät ovatkin täynnä eläimiä tuijottavien lasten sormenjälkiä. Nyt verkossa on julkaistu hauska video pienen vauvan ja simpanssin kohtaamisesta.

Nettivideolla nähdään, kuinka vauveli istuu erään naisen sylissä. Vauva pitää sormiaan lasiseinässä, jonka takana liikuskelee leikkisä simpanssi. Apina on kiinnittänyt huomionsa vauvaan, joka ihmettelee suu auki simpanssin hauskoja liikkeitä.

Simpanssi muun muuassa työntää selkäänsä lasiseinään aivan vauvan kasvojen eteen. Videon alkupuolella apina innostuu pomppimaan, ja se potkaisee näyttävän potkun lasiseinään. Simpanssi nousee myös seisomaan ja liikuttaa käsiään kuin se haluaisi haastaa pienokaisen tappeluun.