Yllätysuutinen: 80-luvun hittiyhtye tekee paluun!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Wham!-yhtyeen toisena puoliskona tunnetuksi 1980-luvulla tullut poptähti George Michael joutui viime vuonna teho-osastolle rajun keuhkokuumeen takia. Hänen kerrottiin olleen viikkojen ajan välittömässä hengenvaarassa.

Nyt 48-vuotias George Michael on kertonut faniensa iloksi, että Wham!-yhtye tekee paluun. Poptähti työstää parhaillaan uutta musiikkia, ja hän aikoo tehdä yhteistyötä entisen bänditoverinsa Andrew Ridgeleyn kanssa. Lähteen mukaan muusikot aikovat esiintyä tänä vuonna yhdessä ison konsertin merkeissä. Heidän paluukonserttiaan suunnitellaan parhaillaan.

– George ja Andrew eivät varmaankaan lähde pitkälle kiertueelle tai julkaise uutta albumia. He kuitenkin aikovat tehdä Wham!-konsertin ja juhlistaa yhteistyötään. Kaikki ovat todella innoissaan paluusta, lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Wham!-yhtye hajosi vuonna 1986, minkä jälkeen Andrew Ridgeley vetäytyi julkisuudesta ja keskittyi perhe-elämäänsä. George Michael puolestaan keskittyä soolouraansa ja hänestä tuli yksi 1990-luvun menestyneimmistä brittiartisteista.

George tuli kaapista ulos vuonna 1988, kun siviiliasuinen poliisi pidätti laulajan Beverly Hillsin julkisessa WC:ssä siveettömän käytöksen takia. George Michael on myös muun muuassa pidätetty puskaseksistä. Lähteet ovat kertoneet lehdille, että laulajatähden huumehelvetti oli syynä pariskunnan eroon, jonka merkeissä hänet on tuomittu pariinkin otteeseen myös oikeudessa. George Michael vahvisti taannoin huumeidenkäytön johtaneen hänen 15 vuoden seurustelusuhteensa päättymiseen.