Jenny McCarthyn nolo moka: Alastonkuva vahingossa hammaslääkärille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositun Hollywood-näyttelijän Jim Carreyn ex-vaimona tunnettu Jenny McCarthy on yksi suosituimmista Playboy-malleista. Hän oli Playboyn vuoden 1994 Playmate of the Year. Vaalea kaunotar on pysynyt julkisuudessa rohkeiden asuvalintojensa ja bikinikuviensa merkeissä.

Nyt Evan-pojan äiti, Jenny McCarthy, kertoi haastattelussa nolosta kännykkämokastaan. Playboy-pupun mukaan hän huomasi taannoin poikansa suussa paiseen ja hän päätti soittaa lapsensa hammaslääkärille. Hammaslääkäri pyysi naista ottamaan kuvan paiseesta ja lähettämään sen hänelle.

Jenny McCarthy teki työtä käskettyä, mutta kuvan lähettämisvaiheessa tuli ongelmia. Kaunotar nimittäin lähetti vahingossa kännykkänsä kuvagalleriassa olleen alastonkuvansa hammaslääkärille. Yhden lapsen äidin mukaan hän oli hävetä silmät päästään, sillä McCarthyn pojan hammaslääkäri oli noin 80-vuotias.

– Aloin kiljumaan, kun tajusin mokani. Hammaslääkäri oli noin 80-vuotias, Jenny McCarthy kertoi Radar Online -sivustolla.

Jenny McCarthy kertoi taannoin Shape-lehdelle harrastavansa paljon seksiä pysyäkseen hyvässä kunnossa. Vaalea kaunotar paljasti aiemmin myös karmean kokemuksensa ensimmäisistä silikoneistaan. Hän kertoi, ettei halpa klinikka käyttänyt lainkaan nukutusta. Jenny on nähty valkokankaalla muiden muassa elokuvissa Scream 3, Scary Movie 3 ja Dirty Love. Kaunotar on nähty myös Miehen puolikkaat -televisiosarjassa.