Lady Gaga esiintyi rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Samaan aikaan hän kahinoi julkisuudessa kollegansa Madonnan kanssa.

Äskettäin paljastui, että Lady Gaga kaavailee pukeutuvansa lähiaikoina elävieä torakoita vilisevään hattuun. Vielä sellaista ei ole nähty, mutta muutenkin tähden Sydneyn keikalla riitti kuitenkin silmänruokaa. Laulaja esiintyi nimittäin rohkeissa ja paljastavissa asuissa, jollaisia normaalisti näkee lähinnä hieman toisenlaisilla foorumeilla.

26-vuotiaasta tähdestä tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber 22,5 miljoonalla seuraajallaan. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.