Leffatähti katosi mystisesti – pahinta pelätään: ”Tämä on järkyttävä tilanne”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä Nick Stahl on ollut viime viikkoina otsikoissa mystisen katoamisensa merkeissä. Terminator 3 -elokuvassa esiintynyt tähti katosi toukokuussa ja hänen Rose-vaimonsa ilmoitti asiasta poliiseille. Mies löydettiin viisi päivää myöhemmin huumevieroituksesta.

Nyt päihdeongelmista kärsivän näyttelijän uutisoitiin kadonneen jälleen. Hänen vaimonsa Rose Murphy Stahlin mukaan Nick Stahl kirjautui aiemmin tässä kuussa yllättäen ulos huumevieroituksesta. Elokuvatähden perhe on todella huolissaan ongelmaisesta läheisestään.

– Nick on ollut kateissa jo neljän päivän ajan. Hän on kadonnut ja emme löydä häntä mistään. Tämä on järkyttävä tilanne, Rose-vaimo kertoi E! News -sivustolle.

Nick Stahl aloitti uransa lapsinäyttelijänä The Man Without a Face -elokuvassa vuonna 1993. Hänet nähtiin myöhemmin aikuisena muun muuassa elokuvissa Bully, Sin City, In the Bedroom ja Mirrors 2. Terminator 3 -elokuvassa mies näytteli John Connorin roolin, joka alunperin kuului Edward Furlongille. Nick Stahlilla ja hänen vaimollaan on yhteinen Marlo-tytär. Pariskunnan uutisoitiin muuttaneen erilleen tammikuussa.