Mies, näistä merkeistä huomaat johtavatko treffit seksipuuhiin

Lifestyle · Neea Jokinen

Moni saattaa haaveilla jännitteitä värisevien treffien aikana seksin harrastamisesta ihastuksensa kanssa. Treffi-ilta voikin päättyä sängyn jousituksien testaamiseen, jos kummatkin osapuolet antavat toisilleen intohimoisia signaaleja treffien aikana.

Nyt Mademan-sivusto on listannut vinkkejä, joiden avulla mies pystyy tarkkailemaan ihastuksensa tai mahdollisen sänkykumppaninsa seksihaluja. Miehen kannattaa kiinnittää huomiota naisen alkoholikäyttäytymiseen. Jos kaunotar siemailee sivistyneesti viiniä ja välttelee silmäkontaktia treffien aikana, niin mies voi unohtaa haaveet makuuhuonepuuhista.

Liiallinen tequilan tai shottien läträäminen puolestaan kertoo, että nainen voi sammua kesken treffi-illan. Seksistä kiinnostunut nainen juo alkoholia sopivin määrin. Mies voi päätellä treffikumppaninsa seksihaluja myös kosketusten avulla. Jos nainen esimerkiksi hieroo jalallaan miehen jalkoja pöydän äärellä, hän on selvästikin kiinnostunut peuhaamisesta.

Nojaaminen eteenpäin ja käteen koskeminen voi viitata siihen, että nainen haluaa siirtyä treffeiltä jomman kumman kotiin viettämään intiimiä loppuiltaa. Mies joutuu varmasti pitämään peniksensä pöksyissään, jos nainen ei huomioi häntä treffeillä. Jatkuva kännykän räplääminen on merkki siitä, että nainen ei ole kiinnostunut miehestä.

Jos nainen ei vilkaisekaan puhelintaan treffien aikana, niin miehellä on hyvät etenemismahdollisuudet pesävyöhykkeillä. Esimerkiksi yökerhossa miehen kannattaa tarkkailla naisen meikkausintoa. Wc-tiloissa ravaava nainen saattaa käydä ehostautumassa vähän väliä, mikä kertoo siitä, että nainen haluaa selvästikin tehdä mieheen vaikutuksen. Uuden huulikiilto-kerroksen lisäämisen jälkeen mies voikin rohkeasti kysyä naiselta ”meille vai teille?” -kysymyksen.