Stacy Keibler esitteli sixpackinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman halutuimpiin miehiin lukeutuva George Clooney tapailee nykyisin wrestling-kaunotar Stacy Keibleriä. Amerikkalaiskaunotar on nähty muun muuassa jenkkien Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa sekä How I Met Your Mother -komediasarjassa. Stacy tunnetaan myös malliurastaan.

Stacy Keibler julkaisi taannoin Twitter-blogissaan itsestään bikinikuvan, jossa hän nautiskeli auringosta lemmikkikoiransa kanssa. Nyt 32-vuotias neitokainen on julkaissut myös kuvan kuntosalilta, jossa hän esitteli samalla näyttävän sixpack-vatsansa.

Kuva: Instagram

Stacy Keibler tuli alunperin tunnetuksi wrestling-ammattilaisena, mutta hän on jättänyt ammattilaisuran jo taakseen. Sittemmin hän on kaunistuttanut raamikkaalla vartalollaan Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmaa ja useita muita televisiosarjoja. Mallina Stacy Keibler on poseerannut muiden muassa Maxim ja Stuff -lehtien sivuilla. Keibler on saanut pitkien jalkojensa ansiosta lempinimen “Viettelyksen joukkotuhoase”.