Jessican huima laihdutus ongelmissa – kyyneleitä kuntosalin sijaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulaja ja realityohjelmien tähti Jessica Simpson synnytti tämän kuun alussa esikoislapsensa Los Angelesin julkkisten suosimassa Cedars-Sinai -sairaalassa. Maxwell Drew Johnson -niminen tyttövauva on Eric Johnsonin ja Jessica Simpsonin ensimmäinen yhteinen lapsi.

Tähti suhtautuu varsin innokkaasti vauvakilojensa laihduttamiseen, ja hän allekirjoittikin äskettäin 4 miljoonan dollarin eli 3,4 miljoonan euron sopimuksen Painonvartijoiden kanssa. Nyt Jessica Simpsonin painonpudotuksen kerrotaan kuitenkin takkuilevan tähden emotionaalisten purkausten vuoksi. Rehevä kaunotar yrittää laihduttaa yli 20 kiloa viidessä kuukaudessa, ja urakka on alkanut jo stressata ylikuormittunutta tähteä.

– Hän on niin tunteellinen. Jessica ei halua mennä kuntosalille, hän haluaa huolehtia lapsestaan. Joskus kyyneleet vain tulevat, tämä on vaikeaa aikaa hänelle, kertoo lähde In Touch -lehdelle.

Muhkeissa muodoissa raskautensa aikana ollut Simpson painoi parhaimmillaan 95 kiloa. Varsin rasvapitoista ruokavaliota nauttinut tähti haluaa epätoivoisesti hoikan vartalonsa takaisin. Vastasyntynyt Maxwell-vauva pitää kuitenkin vanhempiaan öisin hereillä. Laulajattaren kerrotaankin olevan sekä henkisesti että fyysisesti uupunut äitiydestään ja mittavasta laihdutusprojektista.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Valtavan vauvavatsan itselleen raskauden myötä saanut Simpson näytti jo kuukausia sitten siltä, kuin hän olisi viimeisillään raskaana. Monet julkkikset muun muuassa kirjoittivat Twitter-blogeissaan olevansa huolissaan Jessican paisumisesta.