Facebookiin tuli odotettu uusi ominaisuus – viimeinkin!

Digi · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on saanut valtavan määrän kritiikkiä, kun se meni muuttamaan omatoimisesti käyttäjiensä sähköpostiosoitteet. Kyseessä ei ollut kuitenkaan ainoa muutos palvelun päivityksessä, ja toinen päivityksistä on jo merkittävästi parempi.

Jokainen Facebookin käyttäjä on varmasti kirjoittanut joskus kommentteja, joiden sanamuotoja tai kirjoitusvirheitä hän on myöhemmin katunut.

Aiemmin käyttäjä on voinut muokata kommenttejaan ainoastaan heti niiden julkaisemisen jälkeen. Vanhoja kommentteja ei ole sen sijaan aiemmin voinut muokata lainkaan. Vanhemmat viestit on voinut ainoastaan poistaa kokonaan, joten sen jälkeen käyttäjä on joutunut kirjoittamaan kommentin uudelleen paremmilla sanakäänteillä.

Nyt tämä odotettu ja toivottu vanhojen viestien muokkaaminen on viimeinkin totta. Kommentin oikeassa ylänurkassa olevasta muokkaa-valinnasta myös vanhempia viestejä voi nyt muokata. Uusi ominaisuus on tulossa lähiaikoina kaikkien Facebookin jäsenten käyttöön. Palvelusta puuttuu vielä mahdollisuus muokata omia statuspäivityksiä, mutta kommenttien muokkaaminen on askel oikeaan suuntaan.