Wow, Jessica on uhkeampi kuin koskaan – rintava nettikuva julki

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulaja ja realityohjelmien tähti Jessica Simpson synnytti äskettäin esikoistyttärensa julkkisten suosimassa Cedars-Sinai -sairaalassa Los Angelesissa. Poppari allekirjoitti aiemmin tänä vuonna neljän miljoonan dollarin mainossopimuksen Painonvartijat-yrityksen kanssa.

Nyt vauvakilojensa kanssa kamppaileva Jessica Simpson julkaisi Twitter-blogissaan varsin antavan kuvan. Blondi nähdään nettikuvassa mustassa topissa, jonka valtava kaula-aukko tarjoaa silmänruokaa tähden faneille. Maxwell Drew -tyttöään imettävä äiti näyttää olevan nykyään uhkeampi kuin koskaan.

Jessica Simpson yrittää laihduttaa yli 20 kiloa viidessä kuukaudessa. Julkkistähden painonpudotus on osoittautunut hankalaksi tuoreen äidin tunnepurkausten takia. Simpson onkin huhujen mukaan hyvin stressaantunut.

Muhkeissa muodoissa raskautensa aikana ollut Simpson painoi parhaimmillaan 95 kiloa. Varsin rasvapitoista ruokavaliota nauttinut tähti haluaa epätoivoisesti hoikan vartalonsa takaisin. Vastasyntynyt Maxwell-vauva pitää kuitenkin vanhempiaan öisin hereillä. .

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Valtavan vauvavatsan itselleen raskauden myötä saanut Simpson näytti jo kuukausia sitten siltä, kuin hän olisi viimeisillään raskaana. Monet julkkikset muun muuassa kirjoittivat Twitter-blogeissaan olevansa huolissaan Jessican paisumisesta.