Miley Cyrusin fani mennyt jo liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkistähdet ovat tottuneet ympärillään pyöriviin faneihin, jotka osoittavat ihailuaan idolilleen esimerkiksi plagaateilla tai tatuoinneilla. Jotkut fanit saattavat pitää idoliaan Jumalana. Nyt eräs brittimies on noussut uutisotsikoihin tatuointiensa merkeissä.

Kuva: Splash

Bridlingtonissa asuva aikuinen mies ihailee suuresti teinitähti Miley Cyrusia. Mies julistaa rakkauttaan Disney-kaunottareen Twitter-blogissaan, jossa hän on julkaissut kuvia muun muuassa tatuoinneistaan. Miehen vartalosta löytyy peräti 15 tatuointia, jotka ylistävät Miley Cyrusia.

– Miley Cyrus, olet ihme. Rakastan sinua niin paljon. Kukaan ei ole yhtä kaunis, lahjakas tai seksikäs niin kuin sinä. Minulla on 15 tatuointia sinusta, mies kertoo Twitterissä.

Fanin olkavarteen on tatuoitu valtava kasvokuva Miley Cyruksesta. Tatuointi muistuttaa huomattavan paljon Hannah Montana -televisiosarjasta tuttua popparia. Lisäksi miehellä on muun muuassa Miley Cyrus -tekstit hänen rintakehässään ja kädessään.

Kuva: Splash