MTV-hittisarjasta tuttu 19-vuotias teiniäiti vankilaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teen Mom -realitysarjasta tuttu teiniäiti Jenelle Evans on joutunut viime vuosien aikana useasti poliisien käsirautoihin muun muuassa huumeiden käyttönsä takia. Teiniäiti joutui taannoin kaltereiden taakse, kun hän rikkoi ehdonalaisen sääntöjä.

Nyt 19-vuotiaan teiniäidin uutisoidaan joutuneen kaltereiden taakse on-off -poikaystävänsä Gary Headin kanssa. Poliisit pidättivät pariskunnan viikonloppuna Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa. Jenelle Evans ajautui sunnuntaiaamuna kihlattunsa kanssa rajuun tappeluun, jonka seurauksena molemmat päätyivät poliisivankilaan.

Poliisien mukaan Gary Head muun muuassa yritti kuristaa teiniäitiä lakanalla. Pariskunnan ystävä paljasti, että molemmat osapuolet olivat hakanneet toisiaan. TMZ-sivuston mukaan poliisit löysivät tapahtumapaikalta huumeita, huumevälineitä ja reseptilääkkeitä. Jenelle Evansin pidätyskuva julkaistiin verkossa pian tapahtuneen jälkeen.

Viime vuonna Jenelle Evans kävi toisen nuoren naisen kimppuun iskemällä tätä ensin nyrkillä kasvoihin. Tämän jälkeen tilanne meni painiksi, jossa teiniäiti pääsi niskan päälle. Hän hakkasi uhriaan lukuisia kertoja nyrkillä kasvoihin samalla kun koko tilanne tallentui kännykkäkameran videolle. Uhrin kasvoista vuoti iskujen jälkeen verta. Video päätyi pian TMZ-julkaisun haltuun ja todistusaineistoksi tapahtuneesta.