Madonnan 15-vuotias teinitytär äitinsä ”rintatötteröissä” – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Madonna on totuttanut 15-vuotiasta Lourdes Leon -tytärtään, eli Lolaa, jo pidemmän aikaa julkisuuteen ja julkkismaailmaan. Äiti ja tytär ovat osallistuneet lukuisiin julkkistapahtumiin viime vuosien aikana.

Lourdes on ehtinyt lyhyellä julkisella urallaan toimia muotisuunnittelijana. Nyt teinityttö nähdään poseeraamassa ronskisti äitinsä julkaisemassa nettikuvassa. Lourdes nimittäin pitää kuvassa käsiään erikoisen muovipuvun ”rintatötteröiden” kohdalla. Madonna ikuisti kuvan MDNA-konserttinsa takahuoneessa, jossa Lourdes lainasi kuuluisan äitinsä esiintymisasua.

– Lola MDNA-konsertin takahuoneessa! Madonna kirjoitti Twitter-blogissaan.

Viime aikoina Madonnan on kerrottu ohjaavan tytärtään näyttelijäuralle, sillä hänet on jo hyväksytty maineikkaaseen newyorkilaiseen Manhattan School of Acting -näyttelijäkouluun. Kyseisen koulun entisiä oppilaita ovat muun muuassa Macaulay Culkin, Scarlett Johansson ja Sarah Jessica Parker. Muutama vuosi sitten tyttärelle tarjottiin ensimmäistä leffaroolia, mutta se oli Madonnan mielestä liian aikaista.