Paris Hilton tunaroi keikallaan – vakava vaaratilanne tallentui kuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton vietti taannoin useiden kuukausien ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viikonloppuna hän palasi julkisuuteen tekemällä massiivisen DJ-keikan Sao Paulossa Brasiliassa. Keikkaa on tosin kritisoitu kovasti jälkikäteen.

Nyt on selvinnyt, että Paris Hilton oli vaarassa keikallaan, sillä hän oli kävellä suoraan räjähtävien pyrotekniikoiden päälle luullessaan näytöksen olevan jo ohi. Kiertuemanageri ehti kuitenkin juosta viime hetkellä väliin ja esti räjähteiden laukeamisen Hiltonin kasvoille. Myöhemmin Hilton vahvisti, että hengenlähtö oli lähellä. Tilanne nähdään nyt oheisissa kuvissa.

Paris Hilton on saanut ensimmäisestä suuremmasta DJ-keikastaan melko tylyä palautetta. Musiikkituottaja ja DJ deadmau5 lyttäsi Twitter-mikroblogissaan Hiltonin keikan täysin. Muun muassa Pendulumin ja Skrillexin kanssa työskennellyt deadmau5 kirjoitti Twitteriin, kuinka ”mayat näkivät tämän paskan tulevan”, viitaten neitokaisen esityksellä maailmanloppuun. Deadmau5 löi vielä viimeisen naulan arkkuun laittamalla Twitteriinsä linkin Hiltonin esitykseen, ja toistamalla, että loppu on todellakin tullut.

Seurapiirikaunottaren yritys palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Niinpä Paris yrittääkin tehdä paluuta musiikin pariin. Tällä hetkellä neitokaisen suurin tulonlähde on kuitenkin hänen hajuvesibisneksensä, joka on arvioitu peräti 1,5 miljardin dollarin, eli 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi.