Tältä näyttää Jessica Simpsonin suloinen tyttövauva – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulaja ja realityohjelmien tähti Jessica Simpson synnytti äskettäin esikoistyttärensa julkkisten suosimassa Cedars-Sinai -sairaalassa Los Angelesissa. Poppari allekirjoitti aiemmin tänä vuonna neljän miljoonan dollarin mainossopimuksen Painonvartijat-yrityksen kanssa.

Nyt onnellinen äiti on julkaissut Twitter-blogissaan kuvan, jossa nähdään hänen Maxwell Drew -tyttärensä. Vauva näyttää nettikuvassa hieman hämmentyneeltä, sillä hän ei ole selvästikään vielä tottunut valokuvauksen kohteena olemiseen. Tulevaisuudessa pikkuneiti joutuu kuitenkin todennäköisesti kohtaamaan paparazzeja päivittäin.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Heidän huhutaan avioituvan heti, kun realitykaunotar saa karistettua raskauskilonsa. Tuore äiti yrittää pudottaa yli 20 kiloa viidessä kuukaudessa. Urakka on rankka, ja Simpsonin onkin kerrottu jo stressaantuneen laihdutuskuurinsa takia.