Summer Up rikkoi yleisöennätyksensä – jo ennakkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina ja lauantaina Lahden Mukkulan rannalla 10. kertaa juhlittava urbaanin musiikin festivaali Summer Up on ylittänyt edellisvuonna tehdyn yleisöennätyksensä jo ennakkoon.

Viime kesänä tapahtuma keräsi kahden päivän aikana paikalle yhteensä 21.000 festivaalivierasta. Ennätys rikottiin ennakkolipunmyynnillä tapahtumaa edeltävän tiistain aikana. Tämän vuoden yleisötavoitteena on kerätä kahden festaripäivän aikana yhteensä 30.000 kävijää, joka on myös alueen kokonaiskapasiteetti.

Järjestäjät uskovat tavoitteeseen pääsemisen olevan nyt hyvin mahdollista. Paikalle haluavia suositellaan ostamaan liput valmiiksi, sillä viime vuonna ennakkoon loppuunmyyty Summer Up on taas todennäköistä. Mikäli lippuja jää, myydään niitä portilla. Sääennusteiden mukaan Summer Upin 10-vuotisjuhliin suuntaaville on tarjolla lisäksi helteiset kesäkelit.