32-vuotias mies keskusteli 12-vuotiaan itsensä kanssa

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa ovat viime päivinä yleistyneet videot, joissa ihmiset ottavat itsestään tai läheisistään valokuvia, ja tekevät otoksista kollaasimaisia videopäiväkirjoja. Nyt verkossa on julkaistu video aikuisesta miehestä, joka keskustelee nuoremman itsensä kanssa.

Mies kertoo nettivideolla tehneensä itsestään 20 vuotta sitten videopätkän. Vuonna 1992 ikuistetulla videolla mies nähdään 12-vuotiaana poikana, joka kertoo haaveilevansa siitä, että hän voisi jutella itsensä kanssa tulevaisuudessa.

Haave onkin nyt käynyt toteen, sillä mies on tehnyt hauskan videokoosteen keskustelustaan nuoremman itsensä kanssa. Nykyään 32-vuotias mies vastailee videolla itsensä esittämiin kysymyksiin. Poika muun muuassa kysyy vanhemmalta itseltään, onko hänen Molly-koiransa elossa.