Justin Bieber ehdolla Baywatch-leffan päätähdeksi: “Täydellinen rooliin”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähti Justin Bieber paljasti taannoin haaveilevansa elokuvaurasta. Kanadalainen poplaulaja on jo nähty muutamissa televisiosarjoissa, kuten CSI-rikosdraamassa. Miljoonien teinityttöjen ihailun kohde työstää parhaillaan käsikirjoitusta näyttelijä Mark Wahlbergin kanssa, sillä hän aikoo tehdä elokuvadebyyttinsä Wahlbergin tuottamassa koripalloelokuvassa.

Nyt näyttelemisestä kiinnostunut 18-vuotias Justin Bieber on saanut yllättävän ehdotuksen eräältä Baywatch-hittisarjan tähdeltä. Hobie Buchannonin roolia esittänyt Jeremy Jackson nimittäin kertoi, että teinitähti sopisi täydellisesti Baywatch-elokuvaversion päätähdeksi. 31-vuotiaan Jeremy Jacksonin mukaan Bieber sopisi kuin nakutettu David Hasselhoffin pojan, Hobie-roolihahmon, esittäjäksi.

Paramount-yrityksen johtajien huhuttiin äskettäin havittelevan Justin Bieberiä elokuvan päätähdeksi. Ivan Reitman, Beau Flynn ja Tripp Vinson työstävät parhaillaan elokuvaversiota 1990-luvun hittisarjasta. Elokuvassa tullaan näkemään muun muuassa David Hasselhoff ja Pamela Anderson.

Kalifornialaisten rantavahtien elämästä kertova Baywatch-sarja kuuluu maailman katsotuimpien televisio-ohjelmien joukkoon. Guinness-ennätystenkirjan mukaan sarjaa katsoi maailmanlaajuisesti viikoittain noin 1,1 miljardia ihmistä. Hittisarjassa on nähty myös suomalaiskauneutta, sillä viulisti Linda Lampenius esiintyi sarjassa vuonna 1999. Sarjan naistähdistä tunnetuimmat ovat Pamela Anderson, Carmen Electra, Yasmine Bleth ja Gena Lee Nolin.