Kate Bosworthin bikinipeppu saa sukat pyörimään

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Kate Bosworth erosi viime vuonna pitkäaikaisesta poikaystävästään Alexander Skarsgardista. Pariskunta erosi sovinnollisissa merkeissä kahden vuoden yhteiselon jälkeen.

Nyt 29-vuotias Kate Bosworth nähdään keimailemassa bikineissä Jewel Mint -korumallistoa mainostavalla videolla. Näyttelijäkaunottaren aurinkoinen video kuvattiin Karibianmeren rannalla sijaitsevassa Tulum-kylässä. Verkossa julkaistulla videolla vaalea kaunotar muun muuassa pulahtaa turkoosiin mereen.

Los Angelesissa syntynyt 29-vuotias Catherine “Kate” Ann Bosworth teki läpimurtonsa vuonna 1998 ensi-iltansa saaneessa Hevoskuiskaaja-elokuvassa. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa elokuvissa kuten Superman Returns ja 21. Calvin Kleinin mallina toimiva tähti on seurustellut aiemmin näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Nykyään hänen mielitiettynsä on Michael Polish.