Titanic-kaunotar alastomuudestaan: ”Se inspiroi naisia”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Oscar-palkittu näyttelijätär Kate Winslet joutui viime vuonna pakenemaan henkensä edestä jouduttuaan tulipalon keskelle perheensä ja ystäviensä kanssa. Kate selvisi vaarallisesta onnettomuudesta hengissä, mutta tapaus järkytti häntä kovasti.

Viimeksi Titanic 3D -elokuvassa valkokankaalla nähty Winslet paljastaa nyt ajatuksiaan alastomuudesta. 36-vuotias tähti ei ole ujostellut riisuutua rooleissaan. Hän ajattelee nimittäin naisellisten muotojensa inspiroivan elokuvia katsovia kanssasisariaan.

– Minulla ei ole täydellisiä rintoja, kehossani on selluliittia ja olen kurvikas. Näytän tavalliselta ihmiseltä, ehkä se inspiroi naisia. Juuri siksi olen halunnut esiintyä alasti valkokankaalla, kertoo Kate Winslet The Sun -sivustolle.

Bisnesmies Ned Rocknrollia deittaileva tähti kertoo haastattelussa olleensa lihava nuorempana. Hän luuli 21-vuotiaana, että näyttäisi kamalalta kolmikymppisenä. Näyttelijätär kertoo kuitenkin olevansa nyt tyytyväisempi omaan kehoonsa kuin koskaan aiemmin. Winslet tuntee olevansa tällä hetkellä muun muassa vahvempi ja timmimpi kuin nuorempana.

Titanic-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Kate Winslet on ollut kaksi kertaa naimisissa. Hänellä on 11-vuotias Mia Honey -tytär ja kahdeksanvuotias poika Joe Alfie. Näyttelijättären tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa The Holiday, Järki ja tunteet, Hamlet, Revolutionary Road ja Tahraton mieli. Kaunotar voitti parhaan naispääosan Oscar-palkinnon kuudennella ehdokkuudellaan elokuvasta Lukija.