Kylie Jenner jo liian laiha?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa nähtävän perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Viime aikoina myös realityperheen kuopukset Kylie ja Kendall Jenner ovat viihtyneet aikaisempaa enemmän julkisuuden valokeilassa.

Kuva: Twitter

Nyt Kardashianin julkkissisarusten kuopus, Kylie Jenner, on julkaissut verkossa bikinikuvansa. 14-vuotiaan teinitähden yllä nähdään pienet valkoiset bikinit. Mallintöitä tekevän tytön vartalo on sivuprofiilista katsottuna todella hoikka. Nuori realitytähti on aiheuttanut viime aikoina paheksuntaa vesirajaa hipovien minimekko-poseeraustensa takia.

Kylie Kristen Jenner on noussut miljoonien nuorien tyttöjen roolimalliksi Rikkaat Kardashianit -realityohjelmien menestyksen myötä. Hän tekee töitä muun muuassa mallina, näyttelijänä ja juontajana. Uusperheen kuopuksella on neljä veli- ja siskopuolta. Neitokainen on tehnyt mallintöitä muun muuassa poptähti Avril Lavignen Abbey Dawn -vaatemallistolle.