Mel Gibson terrorisoi äitipuoltaan – lähestymiskielto vireillä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hollywood-tähti Mel Gibson tuomittiin viime vuonna ehdonalaiseen vankeuteen pahoinpitelystä. Hän oli kuukausien ajan otsikoissa hakattuaan entisen tyttöystävänsä Oksana Grigorievan ja uhkailtuaan tätä lukuisia kertoja puhelimessa. Sittemmin hänen raivokohtauksensa päätyi äänitteenä verkkoon.

Nyt miehen ärhäkkään temperamentin johdosta hänen oma äitipuolensa on hakenut häntä vastaan lähestymiskieltoa, TMZ-sivusto kertoo. Menestysnäyttelijän äitipuoli on 78-vuotias Teddy Joey Hicks Gibson, joka meni Melin isän Hutton Gibsin kanssa naimisiin vuonna 2001.

Joeyn mukaan Mel on raivonnut hänelle useaan otteeseen, jonka takia nainen haluaakin lähestymiskiellon taatakseen turvallisuutensa. Verkkojulkaisun mukaan äitipuoli syyttää näyttelijää viime vuonna ja tämän vuoden alkupuolella tapahtuneista yhteenotoista, joiden aikana Melin väitetään huutaneen kasvot punaisina äitipuolelleen.

Kaksikon erimielisyyksien kerrotaan johtuvan näyttelijän isän huononevasta terveydentilasta ja siihen liittyvistä hoidoista. Sittemmin jo Huttonista eronnut äitipuoli väittää, että menestysnäyttelijä raivosi hänelle, koska hän ei ollut samaa mieltä Huttonille suoritettavista kiistanalaisita hoidoista.

– Hän oli niin lähellä että tunsin hänen sylkensä kasvoillani, äitipuoli kertaa yhtä Melin väitetyistä raivokohtauksista.

Teddy Joe Hicks Gibson on myös täysin vakuuttunut, että hänen avioeronsa on Melin ja tämän Maura-siskon syytä. Naisen mukaan sisarukset manipuloivat Huttonin eroamaan hänestä. Kalifornialaistuomari on ottanut äitipuolen lähestymiskieltohakemuksen käsittelyynsä, ja sitä tullaan käsittelemään kuulemisessa ensi kuussa.

Mel Gibson nousi aikoinaan kuuluisuuteen 1980-luvulla Mad Max ja Tappava ase -elokuvasarjojen kautta. Gibson on näytellyt myös muun muassa elokuvissa Payback – tilinteko, Patriot ja Signs. Tähti on toiminut urallaan myös ohjaajana monissa eri elokuvissa, kuten Braveheart – taipumaton, The Passion of the Christ ja Apocalypto. Miehen elokuvien keskeisiä teemoja ovat sota, “oikeutettu” kosto, kärsimys ja runsas väkivalta.