Mike Tyson mainostaa grillikastiketta: ”Korva olisi maistunut paremmalta…”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kauhea Kankkunen -elokuvassa cameo-roolin tehnyt entinen nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Mike Tyson paljasti taannoin olevansa pahoissa taloudellisissa vaikeuksissa. Sittemmin ex-nyrkkeilijä kertoi haluavansa jatkaa orastavaa uraansa näyttelijänä.

Tysonin legendaarisimpiin hetkiin lukeutuu kuitenkin nyrkkeilyottelu vuodelta 1996, jossa hän puri palan vastustajansa Evander Holyfieldin korvasta. Historiaan jäänyt ottelu johti Tysonin diskaukseen ja tapahtunut on miehellä mitä ilmeisemminkin yhä tuoreessa muistissa.

Nykyään Holyfieldin kanssa tuttavallisissa väleissä oleva mestaruusnyrkkeilijä onkin nyt mainostanut Twitter-mikroblogissaan entisen vastustajansa uutta grillikastiketta erittäin makaaberilla tavalla.

– @Holyfieldin korva olisi ollut paljon parempi hänen uuden BBQ-kastikkeen kera. Tsekatkaa se realdealbbqsauce.com #TGIF, Mike Tyson kirjoitti Twitterissä.

Mike Tyson muistetaan parhaiten urastaan nyrkkeilykehässä. Hän oli vasta 20-vuotias voittaessaan WBC:n, WBA:n ja IBF:n raskaansarjan mestaruustittelit. Kolme nuorella iällä nyrkkeiltyä mestaruutta takasivat Tysonille sen, että hänen on kehuttu olevan kaikkien aikojen paras raskaansarjan ottelija. Nimitys ei himmennyt vuosien mittaan, sillä menestys kehässä jatkui. Mike Tyson voitti uransa aikana yhteensä 50 ottelua ja hävisi vain kuusi. Mies voitti tyrmäyksellä 44 vastaottelijaa.