Nicole Coco Austinin muodot peittivät näköalan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Räppärin vaimo nauttii runsasmuotoisen takamuksensa keräämästä huomiosta ja pyrkiikin usein valitsemillaan asuilla korostamaan muotojaan. Tällä kertaa kaunotar julkaisi Twitter-palvelussa kuvan, jossa hän ottaa aurinkoa. Kuva on tosin otettu hänen omasta perspektiivistään, jonka peittävät tosin tehokkaasti hänen valtavat silikonirintansa.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.