Poikabändille lahjoitettiin 25 000 euron kitarat – vain yksi osaa soittaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimmaksi poikabändiksi nopeasti noussut irlantilais-englantilainen One Direction on kohdannut jonkin verran vastoinkäymisiä, kun esimerkiksi samanniminen jenkkiyhtye on haastanut hittiyhtyeen oikeuteen.

Poikabändit ovat tunnetusti keskittyneitä lähinnä laulamiseen, tanssimiseen ja tyttöjen hurmaamiseen. Instrumenttien soittotaito ei siten ole tässä genressä kovinkaan tärkeää. Nyt One Direction on kuitenkin joutunut noloon tilanteeseen juuri tästä syystä. Sille nimittäin lahjoitettiin 25.000 euron edestä kitaroita, mutta samalla selvisi, että ainoastaan yksi yhtyeen jäsenistä osaa soittaa kitaraa.

Boyce Avenue -niminen yhtye toimi taannoin One Directionin lämmittelijänä kiertueella Britanniassa. Kiitoksena siitä yhtye halusi lahjoittaa brittikollegoilleen käsintehdyt Taylor-kitarat. One Directionin edustaja kertoi The Sun -lehdelle yhtyeen olevan kiitollinen lahjasta, mutta samalla hän kuitenkin vahvisti, että pojista vain Niall osaa soittaa kitaraa.