Rihanna menetti kymmeniä miljoonia – kirjanpitäjä oikeuteen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Barbaroksella syntynyt poptähti Rihanna sai aiemmin tällä viikolla synkän suru-uutisen, kun hänen rakas isoäitinsä menehtyi. Rihanna julkaisi läheisensä poismenon jälkeen Twitter-blogissaan lapsuudenkuviaan, jossa hänet nähdään muun muuassa mummonsa vierellä.

Neitokaisella on tällä hetkellä hartioillaan myös rahasotkuja, sillä hän epäilee menettäneensä miljoonia dollareita entisten kirjanpitäjiensä käsiin. E! Online -sivusto kertoo, kuinka Rihanna on haastanut Brendon LLP -kirjanpitoyrityksen oikeuteen. Poptähti palkkasi yrityksen hoitamaan raha-asioitaan vuonna 2005.

Yhteistyö ei kuitenkaan ole ollut aivan ruusuilla tanssimista, sillä Rihanna väittää yrityksen esimerkiksi pimittäneen häneltä vuonna 2009 sen, että hänen Last Girl on Earth -kiertuueensa budjetti ei ollut kannattava. Tämän kerrotaan aiheuttaneen laulajattarelle huomattavia taloudellisia menetyksiä. Rihannan mukaan yritys myös otti itselleen kiertuetuloista yleistä tasoa suuremman osuuden.

Poptähti syyttää Brendon LLP:tä myös hänen veroasioissaan sählimisestä. Tämän toheloinnin takia Rihannan kerrotaan joutuneen Yhdysvaltain veroviraston tarkastuksen kohteeksi. Brendon LLP ei ole kommentoinut laulajattaren väitettä, jonka mukaan he olisivat aiheuttaneet tälle kymmenien miljoonien dollareiden tappiot.

Tiiviisti läheistensä kanssa yhteyttä pitävän Rihannan Rorrey-veli paljasti äskettäin, että Rihanna oli kouluvuosinaan nörtti. Laulajan pikkuveljen mukaan Rihanna teki ahkerasti kotiläksyjään ja keskittyi täysillä koulunkäyntiin. Poptähti oli niin omistautunut opiskelulle, että hän piti vain yhden vapaapäivän viikossa. Veljen mukaan Rihanna oli nuoruudessaan kiinnostunut yliluonnollisista asioista ja sisarukset katsoivat usein muun muuassa avaruusolioista kertovia elokuvia.