Stara Summer Upissa: Paljasta pintaa, hikeä ja hittejä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lahden Mukkulan rannalla juhlittu Summer Up kokosi viikonloppuna suomalaiset hiphop-fanit ja -artistit jälleen samalle festarialueelle. Tapahtumassa vieraili kahden päivän aikana noin 30.000 kävijää.

Stara oli paikalla tallentamassa tunnelmia kuviksi. Lauantaina Mikael Gabriel sai upean vastaanoton ja erityisesti miehen Rakastu räppäriin -kappale sytytti yleisön. Genren suurin kotimainen sooloartisti Cheek kuumensi paikat lavaesiintymisellään ja aidoilla tulenlieskoilla. Vanhempia kappaleitaan esittänyt räppäri sai yleisön innostumaan yhteislauluun. Fintelligensin keikan suosituimpiin kappaleisiin lukeutui ainakin Kaikki peliin.

Perjantain kuvakooste löytyy tästä linkistä.

Summer Up sai nauttia lauantain pienestä tihkusateesta huolimatta hienosta festarikelistä. Tapahtuma järjestetään jälleen heinäkuussa 2013. Järjestäjien mukaan festivaali tulee pysymään jatkossakin Mukkulassa, vaikka yleisömäärän kasvattaminen ole mahdollista. Sen sijaan harkinnassa on tapahtuman pidentäminen kolmipäiväiseksi.