Madonnan konsertissa ikimuistoinen kosinta – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin kuningattareksi kutsuttu Madonna herätti äskettäin huomiota häpeilemättömällä esiintymisellään, kun hän vilautti nänniään Turkin Istanbulissa 55.000 fanin edessä. Tähti jatkoi tyylilleen uskollisena Rooman keikallaan, jossa hän esitteli yleisölle stringipeppunsa.

Nyt 53-vuotias supertähti on toiminut amorina keikallaan, kun hän auttoi erästä faniaan kosimaan poikaystäväänsä. Ikimuistettava tilanne tapahtui Madonnan Amsterdamin keikalla. Laulajatar antoi mikkinsä yleisön joukossa olevalle naiselle, joka kosi miestään satojen tuhansien ihmisten edessä.

– Ketä haluat kosia? Haluatko naida tuon miehen? tähti kysyy eräältä onnekkaalta naisfanilta keikkavideolla.

Poikaystävä suostui onnellisesti naisen kosintaan ja yleisö puhkesi raikuviin suosionosoituksiin. Madonna yllytti rakastavaisia suutelemaan kielisuudelmia ja onnen muiskahdukset näytettiin keikkakansalle isolta valkokankaalta. Popin kuningatar itse siunasi kihlauksen ja antoi pariskunnalle myös tärkeän neuvon tulevaa liittoa varten.

Madonna viihtyy nykyisin paljon 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa vain kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.