Jessica Alba pitkästä aikaa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu Jessica Alba on nykyisin kahden lapsen äiti. Elokuvatuottaja Cash Warrenin kanssa vuonna 2004 naimisiin mennyt perheenäiti onkin viime aikoina keskittynyt lähinnä kotiäitinä olemiseen.

Nyt kahden suloisen tyttären, Honorin ja Havenin, äiti on kuvattu pitkästä aikaa ensimmäistä kertaa bikineissä, kun hän on päässyt viettämään hetkeksi omaa aikaa yhdessä ystäviensä kanssa Italiassa. Upeavartaloinen Jessica Alba nautiskeli auringosta oransseissa bikineissä.

Taannoin Jessica Alba myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa, mutta totesi samalla ettei hän halua olla seksiobjekti. Sen sijaan hän toivoisi voivansa olla tyylikäs ja elegantti roolimalli naisille.