Jessica Alballa upea bikinivartalo – kuvattiin märkänä vesileikeissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu Jessica Alba on nykyisin kahden lapsen äiti. Elokuvatuottaja Cash Warrenin kanssa vuonna 2004 naimisiin mennyt perheenäiti onkin viime aikoina keskittynyt lähinnä kotiäitinä olemiseen.

Nyt 31-vuotias Jessica Alba todistaa tuoreimmilla bikinikuvillaan lukeutuvansa edelleen maailman seksikkäimpien julkkiskaunottarien joukkoon. Näyttelijätär nähdään kuvissa nauttimassa vesileikeistä perheensä kanssa Italiassa. Alban vartalo on huikeassa kunnossa ja hän on upea näky uima-altaassa punavalkoisissa narubikineissä.

Jessica Alba päivittää ahkerasti Twitter-blogiaan, jota seuraa yli 3,5 miljoonaa fania. Näyttelijätär julkaisee paljon kuvia yksityiselämästään ja perheenjäsenistään muun muuassa arkipuuhissa. Tähden aviomies Cash Warren piikitteli äskettäin vaimoaan julkisesti, kun hän kertoi elämänsä kuluvan vain ehostautumiseen panostavan Jessica Alban odottamiseen.