Olavi Uusivirta Tammerfesteillä: ”Alkaa olla alusvaatteet vähissä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu suomalainen viihdetaiteilija Olavi Uusivirta kiertää parhaillaan Suomen festivaaleja, mutta pian hänet voi nähdä jälleen myös valkokankaalla Miss Farkku-Suomi -elokuvassa. Stara tapasi Uusivirran Tammerfesteillä Tampereella.

– Nyt on ollut aika kiireinen viikko takana. Perjantaina lähdin Stadista, ja olen samalla reissulla vieläkin, tunnustaa Olavi Uusivirta energisen keikkansa jälkeen keikkapaikan backstagella.

Olavi Uusivirta nähtiin äskettäin keikalla myös Ruisrockissa ja Hangossa. Sieltä popparin matka jatkui pariksi päiväksi Müncheniin, jossa hän treenasi monologia Helsingin juhlaviikoille. Uusivirta saapui Tammerfesteille suoraan Saksasta, ja reissaaminen jatkuu tämänkin etapin jälkeen Joensuuhun sekä Seinäjoelle.

– Kun katson tuota matkalaukkua, niin alkaa olla kohtuullisen vähissä nuo puhtaat alusvaatteet. Mutta ehkä täältä löytyy joku, joka haluaa pestä ne, Olavi Uusivirta vinkkasi pilke silmäkulmassa.