Ilkka Alanko yhtyeensä pitkästä tauosta: ”Sain narsismin piiloon hetkeksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Upean paluun tehnyt Neljä Ruusua julkaisee elokuussa uuden albuminsa. Bändin keulahahmo Ilkka Alanko kertoi Tammerfesteillä Staralle, että uuden albumin materiaali ei välttämättä ole aivan sellaista mitä yhtyeen vannoutuneimmat fanit odottavat.

Alanko kuitenkin lupaa, että yhtyeen tuttu perussoundi on yhä tallella.

– Mun mielestä se on hyvinkin eri tyyppistä mitä ollaan totuttu. Siellä on vähän rivakampia kappaleita ja kitaravetoisempaa hommaa, mutta toisaalta mihin koira karvoistaan pääsee. Totta kai sen tunnistaa mikä bändi on kyseessä, mutta niin sen kuuluukin olla, Ilkka Alanko kertoi Staralle.

Neljä Ruusua oli vuosikausia tauolla kunnes teki paluun viime kesänä Ilosaarirockissa. Tauko musiikkialalta teki hyvää, ja samalla rokkarit kykenivät niin halutessaan irtautumaan rock-elämästä. Alanko kertoi miten hän itse taukonsa  käytti.

– Nooh, tehtiin lapsia ja pari soololevyä ja kaikkea mahdollista. Normaalia elämääkin välillä, ku kerkes vähän hurahtaakin tohon. Tai sain ton narsismin piiloon hetkeksi, Alanko naureskeli.