Kendra Wilkinson ylipainoiselle Jessicalle: ”Kaikkien pitäisi olla yhtä aitoja”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulaja ja realityohjelmien tähti Jessica Simpson synnytti äskettäin esikoistyttärensa julkkisten suosimassa Cedars-Sinai -sairaalassa Los Angelesissa. Poppari allekirjoitti aiemmin tänä vuonna neljän miljoonan dollarin mainossopimuksen Painonvartijat-yrityksen kanssa.

Kurvittaren tiedetään kamppailevan paraikaa raskauskilojensa kanssa. Nyt sympatiaa on herunut yllättävältä taholta, sillä entinen Playboy-pupu Kendra Wilkinson puolustaa muodokasta poptähteä. Neitokainen on kertonut olleensa vuonna 2009 samassa tilanteessa Hank-poikansa synnytyksen jälkeen.

– Se särkee sydämeni, olen ollut samassa veneessä. Ihmisten pitäisi huolehtia omista asioistaan, Jessica on vasta synnyttänyt. Meidän pitäisi kaikkien olla ylpeitä hänestä, sillä hän on aito ja huolehtii ensin lapsestaan kuin painostaan, kertoo Kendra Wilkinson Yahoo! Omg -sivustolle.

Parhaimmillaan 95 kiloa raskautensa aikana painanut Jessica Simpson yrittää parhaillaan pudottaa yli 20 kiloa viidessä kuukaudessa. Tehtävä on osoittautunut hankalaksi tähden tunnepurkausten takia. Kendra Wilkinsonin mukaan Simpsonin kuuluisikin tällä hetkellä keskittyä lapseensa, eikä laihduttamiseen.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Valtavan vauvavatsan itselleen raskauden myötä saanut Simpson näytti jo kuukausia sitten siltä, kuin hän olisi viimeisillään raskaana. Monet julkkikset muun muuassa kirjoittivat Twitter-blogeissaan olevansa huolissaan Jessican paisumisesta.