Dennis Rodman tapasi isänsä ensimmäistä kertaa 42 vuoteen – isällä 29 lasta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Äskettäin Suomessakin Diili-ohjelmassa nähty koripalloilija Dennis Rodman tunnetaan räväkkänä miehenä, joka on ollut otsikoissa usein myös ulkourheilullisten tempaustensa takia. Mies on tuomittu jättisakkoihin seksuaalisesta ahdistelusta ja hänen on kerrottu valmentavan naisten yläosatonta koripallojoukkuetta.

Viime aikoina talousvaikeuksien merkeissä otsikoissa ollut entinen koripalloilija on nyt tehnyt jotain todella merkittävää. 51-vuotias Dennis Rodman tapasi tällä viikolla isänsä ensimmäistä kertaa 42 vuoteen, Daily Mail uutisoi. 71-vuotias Philander Rodman Jr., jolla on yhteensä 29 lasta 16 eri naisen kanssa, ei ollut tavannut koripalloilijapoikaansa sitten vuoden 1969.

Rodmanin isä jätti perheensä vuosia sitten Yhdysvaltoihin muuttaen itse asumaan Filippiineille. Isän ja pojan kauan odotettu jälleennäkeminen tapahtui Rodmanin NBA-legendojen Alumni-joukkueen näytöspelin yhteydessä Filippiineillä. Koripalloilijan isän mukaan hän yritti viimeksi tavata kuuluisan poikansa toisen pelin yhteydessä Manilassa vuonna 2006.

– Olen jo vuosia yrittänyt tavata hänet. Sitten eilen illalla, boom, tapasin hänet. Olin todella, todella onnellinen ja hyvin yllättynyt, Philander Rodman Jr. selitti kohtaamisen jälkeen.

Kaksikko ei kuitenkaan ehtinyt sen kummemmin paikata välejään, sillä aikaa ei ollut muuhun kuin kättelyyn ja tervehtimiseen. Loppujen lopuksi isä näki samanaikaisesti nimikirjoituksia jaellutta Rodmania vain kolmen minuutin ajan. Philander Rodman Jr. antoi kuitenkin pojalleen puhelinnumeronsa, ja koripalloilijan kerrotaan luvanneen soittaa isälleen. Rodman ei ole aiemmin suostunut tapaamaan isäänsä, mutta nyt hän oli itse kutsunut miehen paikalle katsomaan otteluaan.

Räiskyvästä luonteestaan tunnettu Rodman on aiemmin ollut otsikoissa esimerkiksi soitettuaan US Radio -radiokanavan lähetykseen harrastaen samanaikaisesti suuseksiä. Alunperin mies on kuitenkin tullut tutuksi urheilullisista saavutuksistaan, sillä Rodman voitti koripallouransa aikana viisi NBA-sarjan mestaruutta kahdessa eri joukkueessa. Hänet myös valittiin kahdesti NBA:n parhaaksi puolustavaksi pelaajaksi.