Madonnalle lisää lokaa: Nyt iskevät naapurit – poliisikin kutsuttu hätiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popmusiikin kuningattaren tittelinsä aikoinaan Britney Spearsille luovuttamaan joutunut Madonna on ollut viime viikkoina kovan kritiikin kohteena. 53-vuotias poppari on aiheuttanut keikoillaan lähinnä myötähäpeää rintojensa paljasteluilla.

Nyt Madonnan kerrotaan aiheuttaneen närää naapureissaan järjestämällä Lontoon keikkansa jälkeen äänekkäät julkkisjatkot kotonaan. Naisen Mayfairin kotiin saapuivat muun muassa laulajattaren ystävät George Michael ja Stella McCartney. Juhlista kantautui naapurustoon melua, jonka vuoksi eräs naapuri valitti popparin käytöksestä paikalliselle valtuustolle.

– Juhliminen kesti yli kahteen asti. He bilettivät puutarhassa, ja se herätti minut. Hän on todellinen maanvaiva, kertoi tuohtunut naapuri Daily Mirror -lehdelle.

Valtuusto lähetti Madonnan kotiin poliisit, jotka käskivät tähteä hiljentämään juhlinnan ääniä. Kohukaunotar vaimensi välittömästi äänentoistolaitteidensa volyymia. Asia ei kuitenkaan enää auttanut hänen vihaisia naapureitaan, jotka olivat menettäneet yöunensa popparin juhlinnan seurauksena.

53-vuotias Madonna viihtyy nykyisin paljon 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa vain kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.