Tältä Julia Roberts näyttää nykyisin bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkaunotar Julia Roberts tähditti taannoin elokuvia Valentine’s Day ja Eat Pray Love, jotka molemmat menestyivät valkokankaalla. Parhaillaan Hollywoodin tähtikaunotar nähdään Kerro, kerro kuvastin -elokuvassa, jossa Roberts näyttelee Lumikki-sadun pahaa kuningatarta.

Nyt 44-vuotias näyttelijäkaunotar on jälleen esitellyt upeita kurvejaan Havaijin aurinkorannalla. Äskettäin Roberts kertoi lehtihaastattelussa haluavansa muuttaa kokonaan perheensä kanssa kauniille paratiisisaarille, koska haluaa surffata kaiken aikaa. Kahden lapsen äiti ottikin lomastaan kaiken irti. Neitokaisen bikinikroppa on ikäisekseen erinomaisessa kunnossa, mikä innosti paparazzit kuvaamaan tähteä.

Hollywoodissa liikkuvien huhujen mukaan Roberts suostui Valentine’s Day -elokuvaan, koska sen ohjaaja Garry Marshall teki hänestä aikoinaan tähden. Hänet kiinnitettiin mukaan ensimmäisenä, joten muiden nimekkäiden supertähtien saaminen mukaan oli sen jälkeen normaalia helpompaa. Elokuvassa nähtiin myös muiden muassa Jessica Alba, Bradley Cooper, Jennifer Garner, Ashton Kutcher, Taylor Lautner ja Taylor Swift.