Sekasotku paisuu: Isoäiti menetti Michael Jacksonin lasten huoltajuuden

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kolme vuotta sitten yllättäen menehtynyt poptähti Michael Jackson jätti jälkeensä miljoonien surevien fanien lisäksi mittavan omaisuuden. Tähden perinnöstä on sittemmin käyty kovaa vääntöä, sillä laulajan kuuluisat sisarukset eivät saaneet penniäkään. Nyt perheen välit ovat kiehumispisteessä.

Michael Jacksonin testamentin ulkopuolelle jätetyt Randy, Jermaine, Tito ja Rebbie Jackson ovat yrittäneet lähiaikoina päästä käsiksi poptähden miljoonaomaisuuteen väittämällä tähden testamenttia väärennetyksi. Sisarukset esittivät myös väitteitä äitinsä Katherinen huononevasta terveydentilasta. Tämän jälkeen Michael Jacksonin lasten huoltaja ja isoäiti Katherine katosi päiviksi tavoittamattomiin Arizonalaiseen kylpylään.

Mystinen katoaminen on nyt kuitenkin selittynyt ainakin osittain, sillä Katherine itse on soittanut ABC News -uutiskanavan lähetykseen. Michaelin lasten huoltaja kertoi tarvinneensa ”lyhyen loman”. Katherine myös painotti, ettei häntä huhuista huolimatta ole kidnapattu Arizonaan. Kysyttäessä miksei hän soittanut alaikäisille lapsenlapsilleen, Katherine vain sanoi halunneensa olla vähän aikaa ilman puhelintaan.

Oli Katherine Jacksonin katoamisen syy mikä tahansa, se on kuitenkin johtanut siihen, että hän ei ole enää Michaelin lasten Parisin, Blanketin ja Princen laillinen huoltaja. Radar Online -sivuston mukaan huoltajuus on siirretty oikeuden toimesta väliaikaisesti Michaelin veljenpojalle, Tito Jacksonin pojalle T.J. Jacksonille. Miehen kerrotaan olevan läheisissä väleissä Michaelin lasten kanssa. Katherine Jackson taas kertoi uutiskanavalle palaavansa hetimmiten kotiin ja anovansa lasten huoltajuutta uudelleen.

Katherinen mystisen katoamisen lisäksi sopassa on myös pahoinpitely. Raporttien mukaan Jacksonien sisarukset yrittivät aiemmin väkipakoin viedä Michaelin lapset Katherinen luo Arizonaan. Tässä rytäkässä Janet Jacksonin väitetään läpsäisseen Parisia. Randy Jackson taas sai suuhunsa nyrkistä Trent Jacksonin toimesta. Hurjimpien väitteiden mukaan Jacksonien sisarukset olisivat syyllistyneet muuhunkin vilunkipeliin, kuten Katherinen kuskaamiseen Arizonaan vasten tämän tahtoa.