Michael Jacksonin pojan hätähuuto: ”Isäni varoitti minua!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kolme vuotta sitten yllättäen menehtynyt poptähti Michael Jackson jätti jälkeensä miljoonien surevien fanien lisäksi mittavan omaisuuden. Tähden perinnöstä on sittemmin käyty kovaa vääntöä, sillä laulajan kuuluisat sisarukset eivät saaneet penniäkään.

Testamentin ulkopuolelle jätetyt Randy, Janet, Jermaine, Tito ja Rebbie väittivät taannoin veljensä viimeistä tahtoa väärennetyksi.

Äskettäin popin kuninkaan lapset huolestuivat, kun heidän isoäitinsä ja huoltajansa Katherine Jackson katosi hetkellisesti. Jacksonin perheen matriarkka on jo löytynyt, mutta perheen sisäiset ristiriidat eivät näytä loppuvan. Nyt 15-vuotias Prince Michael Jackson on julkaissut Twitter-mikroblogissaan kuvan keskustelusta, jossa hän riitelee perheenjäsentensä kanssa isoäidin näkemisestä.

– Tämä on jo tarpeeksi, joten tekstaan sinulle tämän yksinkertaisen faktan, että ME VAADIMME PUHUA ISOÄITINI KANSSA HETI! luki Prince Jacksonin julkaisemassa kuvassa.

Nuori mies julkaisi myös viestin ohessa tätinsä Janet Jacksonin vastauksen, jotta poptähti pyytää sukulaisiaan pitämään Katherine Jacksonin erossa kuuluisista lapsenlapsista. Janet Jacksonin viesti ei tule kuvassa näkyviin kokonaan, joten hänen uskotaan sanoneen paljon muutakin veljenpojalleen. Prince Jacksonin kommentit eivät loppuneet siihen, vaan teini jakoi myös auliisti tuntemuksiaan tapahtuneista asioista.

– Olen onnellinen, että isoäitini on nyt palannut, vaikka tajusinkin juteltuani hänen kanssaan, miten pahasti hänelle oltiin valehdeltu. Olen todella vihainen ja loukkaantunut. Koko tämän ajan he kielsivät meitä tapaamasta häntä, kertoo Michael Jacksonin poika viestissään.

– Jos te jatkatte valehtelua, minä kerron edelleen totuuden. Niin kauan kuin muistan isäni on varoittanut minua tietyistä ihmisistä ja heidän tavoistaan.

Michael Jacksonin lapset ovat käyttäneet erinomaisen nerokkaasti sosiaalista mediaa hyödykseen hämmentävässä katoamistapauksessa ja sen jälkeen jatkuneessa kiistassa. Paris Jackson on kirjoittanut useaan otteeseen Twitter-blogiinsa päivityksiä, joissa selvensi tilanteen saamia käänteitä. Neitokainen muun muassa pyysi ihmisiä pitämään silmällä kadonnutta isoäitiään, jotta lapsenlapset saisivat hänen olinpaikastaan vihiä. Lasten huoltajuus myönnettiin väliaikaisesti Titon pojalle TJ Jacksonille, ja onkin epäselvää saako 82-vuotias Katherine Jackson takaisin lastenlastensa huoltajuuden.