Hakkeri iski Jacksonin pojan Twitter-tiliin – väitti viestejä huijaukseksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kolme vuotta sitten yllättäen menehtynyt poptähti Michael Jackson jätti jälkeensä miljoonien surevien fanien lisäksi mittavan omaisuuden. Tähden perinnöstä on sittemmin käyty kovaa vääntöä, sillä laulajan kuuluisat sisarukset eivät saaneet penniäkään.

Äskettäin popin kuninkaan lapset huolestuivat, kun heidän isoäitinsä ja huoltajansa Katherine Jackson katosi hetkellisesti. Jacksonin perheen matriarkan löytymisen jälkeen 15-vuotias Prince Michael Jackson julkaisi Twitter-mikroblogissaan paljastavia viestejä perheen välisistä keskusteluista.

Nyt hakkeri on tunkeutunut pojan Twitter-tiliin ja antanut hänen nimissään vääriä tietoja. Rikollinen nimittäin julkaisi viestin, jossa hän kumosi Princen aiemmat viestit kokonaan ja väitti niitä huijaukseksi.

Paris Jackson vahvisti Radar Online -sivustolle, että kyseinen viesti oli valheellinen, sillä hänen veljensä kertoi aikaisemmissa päivityksissään totuuden. Prince Jackson julkaisi taannoin blogissaan muun muassa kuvan, jossa selviää hänen keskustelunsa perheenjäsenten kanssa. Kuva hävisi hakkerin ansiosta teinin Twitter-blogista, mutta Prince lisäsi sen sinne pian uudelleen.

Popin kuninkaan tytär Paris Jackson pyysi ihmisiä uskomaan, että lapset todella kirjoittavat itse Twitter-blogeihinsa totuudellisia asioita. Uutissivusto onkin tutkinut asiaa, ja sen tutkimuksissa on selvinnyt, että hämmentävä huijausviesti on kuin onkin todennäköisesti hakkerin käsialaa. Viesti lähetettiin Twitter-blogiin tietokoneelta eikä iPhone-puhelimesta, jota teinipoika normaalisti käyttää twiittaamiseen.

Michael Jacksonin lapset ovat käyttäneet sosiaalista mediaa nerokkaasti hyödykseen hämmentävässä katoamistapauksessa ja sen jälkeen jatkuneessa kiistassa. Paris Jackson on kirjoittanut useaan otteeseen Twitter-blogiinsa päivityksiä, joissa selvensi tilanteen saamia käänteitä. Neitokainen muun muassa pyysi ihmisiä pitämään silmällä kadonnutta isoäitiään, jotta lapsenlapset saisivat hänen olinpaikastaan vihiä. Lasten huoltajuus myönnettiin väliaikaisesti Titon pojalle TJ Jacksonille, ja onkin epäselvää saako 82-vuotias Katherine Jackson takaisin lastenlastensa huoltajuuden.