Hollywood-tähti epäilee kykyjään: ”Vakuutan itselleni etten ole täysin p**ka”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Elokuvakaunotar Keira Knightley oli taannoin otsikoissa, kun hän paljasti uransa jatkon olleen kolme vuotta sitten vaakalaudalla harkitessaan vakavasti alalta vetäytymistä. Hänet kiinnitettiin Pirates of The Caribbean -elokuvasarjaan jo 17-vuotiaana teinityttönä.

27-vuotias kaunotar on nyt kertonut kärsivänsä epävarmuudesta, joka häiritsee häntä jopa suosionsa huipulla. Näyttelijätär koki nimittäin uransa alussa niin paljon kritiikkiä näyttelemistaidoistaan, että hänen pitää edelleen vakuutella itselleen olevansa tarpeeksi hyvä.

– En usko, että siitä voi ikinä päästä täysin yli, jos ihminen kokee paljon lyöntejä varhaisessa vaiheessa. Katselen joitain näyttelijöitä, jotka eivät kokeneet samaa kuin minä, ja ihmettelen heidän itsevarmuuttaan. He ovat kuin eri laji. Yritän jatkuvasti vakuuttaa itselleni, etten ole täysin paska, kertoo Keira Knightley The Sun -sivustolle.

Keira Knightleyn uutisoitiin taannoin eronneen Rupert Friendin kanssa näyttelijättären uran luomien paineiden takia. Knightleyn isä vahvisti eron The Sun -lehdelle ja kertoi, ettei Friend pitänyt huomiosta, jota hänen tyttärensä sai osakseen. Brittikaunotar on myös seurustellut irlantilaisen mallin Jamie Dornanin ja amerikkalaisen näyttelijä Del Synnottin kanssa. Nykyään Keira on kihloissa pianisti James Rightonin kanssa.