Madonnan raju alamäki jatkuu – yleisö buuasi äänekkäästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmusiikin kuningattaren tittelinsä aikoinaan Britney Spearsille luovuttamaan joutunut Madonna on ollut viime viikkoina kovan kritiikin kohteena. 53-vuotias poppari on nimittäin aiheuttanut lähinnä myötähäpeää paljasteluillaan esiintymislavalla.

Taannoin sitten Madonnan keikkalippuja ei onnistuttu myymään loppuun Lontoossa, ja konsertissa olleet nimittivät esiintymistä ”paskimmaksi keikaksi ikinä”. Katsojat totesivat Madonnan uran olevan loppusuoralla, kun tämä joutuu vanhoilla päivillään paljastelemaan rintojaan yleisölle.

Nyt Madonnan alati jyrkkenevä alamäki on jatkunut Pariisissa, jossa yleisö on äitynyt buuaamaan äänekkäästi supertähdelle, koska popparin keikka kesti lopulta vain 45 minuuttia. Laulajan poistuttua lavalta yleisö jäi ihmettelemään minne laulaja katosi. Pian selvisi, että keikka ei enää jatkukaan, joten yleisö ryhtyi buuaamaan, heittelemään pulloja ja vaatimaan lippurahojaan takaisin. TMZ-julkaisun mukaan buuauskuoro oli äärioikeiston järjestämä mielenilmaus liittyen Madonnan aikaisempaan musiikkivideoon.

53-vuotias Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa vain kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.