Dakota Fanningin mekko petti – paljasti yllättäen sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viisivuotiaana näyttelijänuransa aloittanut Dakota Fanning lukeutuu nykyisin Hollywoodin halutuimpien teinitähtien joukkoon. Tähden tuoreimpia elokuvia ovat muun muuassa The Runaways ja Twilight – Aamunkoi. Lisää elokuvia on kuitenkin koko ajan työn alla.

18-vuotiaan entisen lapsitähden seksikäs hajuvesimainos kiellettiin taannoin liian seksikkäänä. Nyt neitokainen on kuvattu tulevan Very Good Girls -elokuvansa kuvauspaikalla New Yorkissa, jossa hänen lyhyt mekkonsa petti nuoren tähden noustessa autosta. Dakotan alushousut nimittäin paljastuivat hetkellisesti mekon alta. Neitokainen ei näyttänyt olevan kovinkaan tyytyväinen kuvaajat nähdessään.

Dakota Fanning joutui taannoin kohun keskipisteeksi, kun jo toinen hänen roolihahmoistaan raiskattiin valkokankaalla. Lapsitähden imagoaan pyyhkivä kaunotar on esiintynyt useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Tähden kuuluisimpia elokuvia ovat muun muuassa Minä olen Sam, Uptown Girls, Hide and Seek ja Ansassa. Hän on myös esiintynyt muun muuassa televisiosarjoissa C.S.I ja Teho-osasto.