Koomikko suututti – vitsaili Batman-ampumisilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiokoomikko Dane Cook oli aikoinaan otsikoissa sivallettuaan alastonkuvissa poseerannutta Vanessa Hudgensia Teen Choice Award -tapahtumassa. Dane Cook on nähty myös elokuvissa My Best Friend’s Girl, Good Luck Chuck ja Mr. Brooks.

Nyt koomikko on herättänyt paheksuntaa väännettyään vitsiä 26. heinäkuuta coloradolaisessa elokuvateatterissa tapahtuneesta ammuskelutapauksesta, jossa kaksitoista Yön ritarin paluu -elokuvan ensi-iltaa katsomaan tullutta ihmistä sai surmansa.

– Kuulin, että tyyppi saapui teatteriin noin 25 minuuttia elokuvan alkamisen jälkeen. En tiedä oletteko nähneet elokuvaa, mutta se on aika huono. Varmasti noin 25 minuutin kohdalla joku siellä teatterissa ajatteli ”Hyh, ampukaa minut”, vitsaili Dane Cook yleisölleen Los Angelesin Laugh Factoryssä.

Arkaluontoinen ja ajankohtainen vitsi päätyi nopeasti videona nettiin aiheuttaen laajaa närkästystä. Dane Cook pyytelikin puheitaan pian anteeksi Twitterissä ja totesi tehneensä huonon päätöksen vitsaillessaan tapauksesta näin lyhyen ajan sisällä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Dane Cook on joutunut huonoon valoon mediassa. 40-vuotiaan Cookin komediaa on aikaisemminkin kritisoitu mm. Toucher and Michigan Daily-radio-ohjelmassa, jonka äänestyksessä tämä sai kyseenalaisen huonoimman koomikon tittelin. Dane Cookia on myös syytetty koomikkokollega Joe Roganin vitsien varastamisesta.