Robyn Lawley upeissa kuvissa: Kurvit kuin jumalattarella!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muotimaailmassa on lähdetty viime vuosina palkkaamaan entistä enemmän pluskoon malleja, jotka tuovat catwalkeille ja muotikuviin uhkeampaa kauneutta. Äskettäin esimerkiksi Italian Vogue-lehti laittoi kanteensa hieman totuttua pyöreämpiä malleja, joiden joukossa oli myös hekumallinen Robyn Lawley.

Nyt australialainen neitokainen poseeraa Boux Avenue -alusvaatemerkin mainoskuvissa, joissa tulevat esille uhkeamman naisvartalon kaaret. Kurvijumalatar näyttää otoksissa huomattavasti vaatekokoaan 44 hoikemmalta. 23-vuotias Robyn paljastaa luonnon suomat avunsa muun muassa leopardikuvioisissa alusvaatteissa. Katso kuvat tästä.

Robyn Lawley on noussut nopeasti kurvikkaiden naisten roolimalliksi. Viime vuosien aikana hän on esitellyt muotojaan muun muassa ranskalaisen Elle-lehden, Voguen ja Australian Voguen sivuilla. Neitokainen liputtaa terveellisemmän vartalonmallin puolesta. Hän yllättikin äskettäin kertomalla Fabulous-lehden haastattelussa kärsineensä syömishäiriöstä nuorempana.