Rocktähden tytär Playboyn kannessa – järkyttyi itsekin rohkeista kuvista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittikaunotar Daisy Lowe on tehnyt viime aikoina varsin menestyksekästä uraa mallina, mutta alunperin hänet tunnettiin lähinnä vanhempiensa kautta. Hänen isänsä on nimittäin Bush-yhtyeen keulahahmo Gavin Rossdale.

Isyys selvisi vasta myöhemmin ja Rossdale on siksi myös Daisyn kummisetä. Syyskuussa 2011 Daisy Lowe poseerasi Playboy-lehden kansikuvatyttönä. Lowe on kuitenkin kertonut säikähtäneensä tajutessaan koko maailman näkevän nyt hänen alastoman kehonsa jokaisen kohdan.

– Kun sain kuvat sähköpostissa, olin järkyttynyt. Ajattelin, että pitikö heidän näyttää noin paljon? Olin järkyttynyt, Daisy tilittää.

Daisyn äiti, entinen rock-tähti Pearl Lowe kieltäytyi katsomasta tyttärensä alastonkuvia. Tähden isoäiti kuitenkin kehoitti Daisyä olemaan ylpeä tämän upeasta kehosta.

23-vuotias englantilainen Daisy Lowe tunnetaan nykyisin huippumallina, jonka ura on ollut harvinaisen nousujohteinen. Neitokainen sai aikoinaan alkunsa laulajaäitinsä Pearl Lowen ja Bush-yhtyeen keulahahmo Gavin Rossdalen lyhyestä suhteesta. Rossdale on nykyisin naimisissa laulaja Gwen Stefanin kanssa, joka on siis Daisyn äitipuoli.