Sam Robertson mieltymyksestään: ”En osaa selittää kuulostamatta pervolta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittinäyttelijä Sam Robertson tunnetaan kotimaassaan Beaver Falls -televisiosarjan tähtenä, mutta suomalaiselle yleisölle mies voi olla uudempi tuttavuus. 26-vuotias mies on nyt liittynyt niiden nuorten miesten joukkoon, jotka tunnustavat viehtymyksensä puumanaisiin.

Sam Robertson kertoo nimittäin The Sun -lehdelle, että hän ymmärtää hyvin One Direction -yhtyeen Harry Stylesin kypsää naismakua. Tähti sanoo itsekin innostuvansa vanhempien naisten seurasta. Mies kuitenkin muistuttaa, että pelkkä vanha ikä ei riitä, naisten pitää luonnollisesti olla myös ”kuumia”.

– Luulen, että suurin osa meidän ikäisistämme pojista ajattelee heitä. En osaa selittää sitä kuulostamatta pervolta. Se johtuu osaksi siitä, että he ottavat komennon käsiinsä, kertoo Sam Robertson haastattelussa.

Erityisesti kurvikaunotar Sofia Vergara on Robertsonin mieleen. Hän laskisi neitokaisen välittömästi puumaksi, jos pääsisi naisen kanssa lähietäisyydelle. Miestä kyselläänkin usein televisioprojekteissaan tekemään seksikohtauksia vanhempien naisten kanssa. Hän uskoo sen johtuvan siitä, että aihe herättää ihmisissä kiinnostusta.

Skotlannista kotoisin oleva Sam Robertson tuli maassaan tunnetuksi Coronation Street -saippuaoopperasta. Mies näytteli sarjassa Adam Barlowin roolin. Hän on näytellyt myös muun muassa televisiosarjoissa River City ja The Match. Tällä hetkellä mies nähdään Beaver Falls -ohjelmassa, jota esitetään Britanniassa.