Petri Nygård juotti fanilleen sukkahikeä: ”Ei tehny mieli suudella sitä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisilla keikkapaikoilla sattuu ja tapahtuu erityisesti kesän festivaaleilla. Yksi kesän kiireisimmistä keikkailijoita on kohuräppäri Petri Nygård, jonka keikat ovat tunnetusti keskimääräistä vauhdikkaampia. Meno on välillä yhtä hurjaa myös lavan takana.

Kuva: Nalle Alin

Seinäjoen Vauhtiajoissa Petri Nygård kertoi Staralle erikoisesta kepposesta, joka onnistui vähän liiankin hyvin. Räppäri järjesti backstagella jatkobileet, joissa fanikaunottarille tarjottiin hieman eksoottisempaa juomasekoitusta.

– Keikan jälkeen otettiin muutama eturivin enkeli bäkkärille. Me jätkät oltiin yltäpäältä hiessä. Otettiin shottilasi ja puristettiin siihen kaikki hiki mikä irtos sukista ja paidoista. Ja päälle Jallua. Sitten sanottiin yhdelle likalle, että et varmana uskalla juoda. Se oli ihan läppä ja meinattiin että kukaan ei juo. Mutta tää veti sen! Ei kyllä tehny mieli suudella sitä naista, Petri Nygård kertoi Staralle.

(Kuvan kaunottaret eivät liity tarinaan.)