Ex-lapsitähden törttöilylle ei näy loppua – pakeni poliisia kolaripaikalta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-kaunotar Amanda Bynes nousi kuuluisuuteen Nickelodeon-televisiosarjojensa ja muun muuassa She’s The Man -elokuvansa myötä. Entinen lapsitähti joutui aiemmin tänä vuonna poliisien pidätetyksi, kun hän jäi kiinni rattijuopumuksesta.

Nyt 26-vuotiaan Amanda Bynesin kerrotaan taas törttöilleen liikenteessä. Neitokainen törmäsi nimittäin kulkuneuvollaan edessä ajavan auton perään. Hän ei hoitanut tilannetta parhaalla mahdollisella tavalla, vaan pakeni tuttuun tapaansa paikalta suostumatta kertomaan törmäyksen uhrille vakuutustietojaan.

Kisa-niminen nainen kertoi TMZ-sivustolle, että näyttelijätär vaikutti tilanteessa sekavalta. Törmäyksen uhri ei myöskään heti tunnistanut hermostunutta ajajaa entiseksi lapsitähdeksi. Kisa kutsui Bynesin katoamisen jälkeen paikalle poliisit, jotka tekivät tähdestä etsintäkuulutuksen.

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. All That ja The Amanda Show -televisiosarjojen myötä läpimurtonsa aikanaan tehnyt kaunotar juonsi 1990-luvun puolivälistä vuosikymmenen vaihteeseen saakka lastenohjelmia Nickelodeon-kanavalla. Sittemmin hän siirtyi näyttelijäksi. Vuonna 2006 hänet nimettiin yhdeksi kuumimmista nuorista tähdistä ja seuraavana vuonna hän oli viidenneksi parhaiten palkattu alle 21-vuotias tähti.