Michael Jacksonin tappaja sivaltaa: Kuolema oli äidin syytä!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Michael Jacksonin tappaja Conrad Murray tuomittiin taannoin neljäksi vuodeksi vankilaan. Sittemmin tähden henkilääkärinä toiminut Murray on valittanut tuomiostaan. Syyttäjä vaati tuomion julistamisen jälkeen, että Murrayn tulee maksaa 100 miljoonaa dollaria korvausta Jacksonin lapsille.

Syyttömyyttään vakuuttanut henkilääkäri on nyt sivaltanut edesmenneen poptähden äitiä, Katherine Jacksonia. Murrayn mielestä onkin 82-vuotiaan matriarkan syytä, että hänen poikansa kuoli lääkkeiden yliannostukseen. Mies ei säästellyt sanojaan moittiessaan entisen potilaansa äitiä.

– Rouva Jacksonin ei tarvitse antaa minulle anteeksi poikansa kuolemaa, sillä minä en häntä tappanut. Antaako joku anteeksi hänelle sen, että hän epäonnistui äitinä? Antaisiko Michael anteeksi sen, ettei hänen äitinsä ollut hänen tukenaan kaikkina aikoina? kertoo Conrad Murray Daily Mail -sivustolle.

Henkilääkäri sanoi olevansa erittäin halukas keskustelemaan musiikkiperheen isoäidin kanssa tapahtuneesta. Murrayn kerrotaan aikovan vielä rahastaa popparin kuolemalla. Mies lupasi äskettäin kertoa vielä jonain päivänä koko tarinan kuolintapauksesta.

Aiemmin Murray kohtasi sairaalassa vakavia terveydellisiä ongelmia, joiden varjolla yritti päästä pois vankilasta. Mies kärsi ”räjähtävästä ripulista”, jonka kertoi johtuvan vankilan huonosta vedestä ja ruokavaliosta. Murray väitti vankilan ruokaa ”kissanruoaksi”, ja sanoi sen tuhoavan hänen terveytensä.